Рубрика:
Гость — 17.06.2024
Продовжуючи процес створення нового альбому, назва і дата релізу якого поки тримаються в секреті, Alloise все ж вирішила не тримати в таємниці його майбутню стилістику і звучання, представляючи шанувальникам вже четвертий сингл «Merry-Go-Round» і лірик-відео на нього.

Трек, як і багато інших робіт, записаний разом з саундпродюсером і клавішником групи Олексієм Лаптєвим. Вже з цієї композиції можна припустити, що решта треків нової студійної роботи Alloise будуть не менш насиченими, з тягучими гітарними рифами і глибоким змістом.
Сама Алла так коментує момент створення треку: «Ця пісня з нашого нового альбому, який ми зараз пишемо. Надихало почуття, ніби тебе кружляють на каруселі. Ніби всі квитки в луна-парку викупив ти один, залишивши засмучених діточок за огорожею. І цілий день ти, і тільки ти, катаєшся на своїй улюбленій каруселі. Тому що ти мріяв про неї все життя, з тих пір, як у тебе не було щасливого дитинства. Тому тепер нехай весь світ зачекає. І ти будеш кататися, поки тобі не стане погано, і навряд чи навіть це тебе зупинить. "Merry-Go-Round" була написана після наших прогулянок в улюблене секретне місце Києва, яке пов'язане трохи з літаками, а трохи з чистими джерелами. Буває так, що не ти пишеш пісню, а пісня приходить до тебе сама. Мені здається, це був саме той випадок».
Відеоряд до лірики підбирався інтуїтивно, відштовхуючись від особистісних відчуттів виконавців про те, що під час перебування на будь-якій каруселі, в будь-якому круговерті життя, фарби навколишнього світу змащуються, а яскраві вогні зливаються в одну блискучу картинку, з калейдоскопічними «зайчиками», що стрибають в очах, навіть якщо їх закрити. Все навколо змінюється з такою неймовірною швидкістю, що деколи складно вловити самі зміни, зосередитися на окремих деталях, сприймаючи реальність як єдине світлове панно, зібране зі спалахів подій.
Обкладинка синглу стала результатом творчого конкурсу, який організували Evgenia Pavlenko & Open Art Studio. В результаті активної участі молодих талантів переможцем стала 11-річна Черкаєва Ліза, робота якої і є візуальним обрамленням музичної композиції.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Новости музыки
Статистика