Рубрика:
Гость — 17.06.2024
Теперішня королева поп-музики вважає, що жінки-виконавиці мають усіляко підтримувати одна одну і намагатися не конкурувати на людях та в пресі, оскільки це «дуже виснажує».
Чутки про ворожнечу між двома поп-зірками з'явилися у 2011 році після того, як Мадонна виявила «дивну схожість» між її піснею «Express Yourself» та хітом Леді Гаги «Born This Way». Утім, Луїза Вероніка Чикконе чомусь упевнена, що на її трон ніхто не спокушається.

Мадонна, співачка: «Я не думаю, що вона хоче мою корону. Ми живемо у світі, де люди люблять, коли жінки воюють поміж собою. І саме тому мені подобається ідея, щоб жінки, які займаються тим, чим я, об'єднувалися. Дуже важливо, аби ми підтримували одна одну».
Утім 56-річна зірка зізналася, що одного разу дійсно розсердилася на свою молодшу колегу.
Мадонна, співачка: «Єдиний раз, коли я критикувала Леді Гагу був тоді, коли я відчула, що вона банально передерла одну із моїх пісень. І це зовсім не означає, що вона "хоче забрати мою корону" чи "вона хоче зайняти моє місце". У неї є своє власне місце. Я вважаю, що вона дуже талановитий композитор та співачка. Щось подібне трапилося лише один раз. А усі роздмухали це до нашої ніби ворожнечі, яку, до речі, я вважаю виснажливою і марною справою».
Зазначимо, що нині Мадонна готує до виходу свій новий альбом. І хоча його офіційний реліз відбудеться дев'ятого березня, пісні з платівки гуляють в мережі Інтернет вже третій місяць.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Новости музыки
Статистика