Рубрика:
Гость — 17.06.2024
Усього через кілька днів після того, як гьолзбенд зірки «Месників» представив перший сингл, інший лос-анджелеський гурт з ідентичним ім’ям оголосив, що діяльність колег протиправна і порушує авторські права.


«Одного ранку я прокинувся і дізнався з новин, що назву нашої команди взяли собі якісь інші виконавці. Важко повірити, що якийсь музикант може вчинити так із іншим бендом. Останні 16 років The Singles був моїм життям. Ми неймовірно важко працювали, щоб досягти успіху», – написав у прес-релізі учасник The Singles Вінсент Фредерік.
Також артист додав, що його гурт має акаунти майже в усіх соцмережах, а їхній матеріал доступний у музичних крамницях та на багатьох веб-ресурсах. Мовляв, навіть простий інтернет-пошук уже б показав, що таку назву використовує інший поп-рок-колектив, їхній колектив.
Йоханссон сформувала The Singles із Есте Хаїм із HAIM, Холлі Мірандою, Кендрою Морріс і Джулією Халтіган. «Ідея полягала в тому, щоб створити супер-поп-танцювальну музику, яку б написали й виконували дівчата. Я люблю Grimes. І я люблю The Bangles. І я люблю The Go-Go's. Я хотіла, щоб усе це поєдналося в колективі: ультрапоп-стиль із іронічним, трохи жартівливим присмаком», – розповіла акторка про свій проект минулого тижня.
Це оголошення Скарлет зробила на презентації дебютного синглу «Candy». Продюсером пісні став Дейв Сітек із гурту TV on the Radio. У 2008 виконавець працював із Йоханссон над її кавер-альбомом пісень Тома Вейста під назвою «Anywhere I Lay My Head».
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Новости музыки
Статистика