Рубрика:
Гость — 17.06.2024
Наприкінці минулого місяця в Шакіри та Жерара Піке народилася друга спільна дитина. Хлопчика назвали Сашею. Це ще дужче надихає колумбійську поп-зірку допомагати іншим матерям. Зіркова пара, яка також виховує дворічного сина Мілана, об’єдналася з ЮНІСЕФ задля проекту «World Baby Shower». Він спрямований на допомогу соціально вразливим матерям, а також їхнім дітям.

У новому повідомленні в блозі Шакіра пояснила, чому так важливо сприяти цій ініціативі, і чому вона з чоловіком бере в цьому активну участь. 38-річна виконавиця повністю усвідомлює те, що їй пощастило мати доступ до всіх необхідних під час вагітності ресурсів, якого більшість жінок при надії не мають.
«Якраз коли мав народитися мій син, я була сповнена цього передчуття», – написала вона про свою першу вагітність. «Тим не менше, з кожним подарунком, який дістався моєму малюкові завдяки щедрості родини або друзів, я замислювалася про матерів, які не могли розраховувати навіть на основні ресурси для своїх дітей у перші найважливіші етапи їхніх життів. Йдеться про доступ до вакцин, чистої води і навіть створення належних умов під час пологів. Для цих матерів щаслива поява дитини часто пов’язана з ризиком для їхнього здоров’я чи здоров’я їхніх немовлят», – повідомила Шакіра.
Далі співачка продовжила своє пояснення. Вона написала, що її з чоловіком метою, коли вони стали партнерами ЮНІСЕФ, було дбати про відправлення подарунків не тільки в ті місця, де б цим подарункам раділи, а й туди, де допомога могла б урятувати життя. Шакіра зазначила, що відповіді людей, котрі отримали речі, були невичерпними та емоційними.
«З появою нашого другого сина, ми хочемо зробити ще один крок уперед, тож ми запрошуємо приєднатися до цієї справи інших батьків».
Від народження Саші в січні, парочка постійно заохочує шанувальників здійснювати пожертву під час фотографування їхніх дітей.
«Під час другої вагітності я, як і чимало матерів, відчувала себе впевненіше. Питання, через які я не могла заснути, виношуючи під серцем первістка, тепер здаються значно керованішими. Кожна мати й дитина також має відчувати захищеність. Сподіваюся, що до того часу, як мої сини подорослішають, вони зможуть озирнутися назад і збагнути, що навіть незначні зусилля, коли люди їх об’єднають, можуть мати великий вплив», – додала Шакіра.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Новости музыки
Статистика